top of page
textura-arc-oprimitzada.jpeg

III edició del ProARC: La jornada de treball anual de l'Associació ARC

El ProARC reuneix, en un mateix espai, a programadors municipals, institucions i empreses vinculades amb la producció, la comercialització i distribució de la música en viu a Catalunya.

_____________


L’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) tornarà a organitzar, de forma paral·lela als Premis ARC i durant el matí al Palau de Congressos de la Llotja, el ProARC 2024, una jornada de treball amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i el patronat de Transformació Econòmica de la Diputació de Lleida.


El ProARC reuneix, en un mateix espai, a programadors municipals, institucions i empreses vinculades amb la producció, la comercialització i distribució de la música en viu a Catalunya.

El ProARC té l'objectiu de posar en contacte directe els professionals i les empreses del sector de la música en viu amb els responsables tècnics i polítics de l’administració pública local.

Hi participaran institucions i empreses vinculades a la producció, comercialització i distribució de la música en viu a Catalunya, així com les empreses de les comunitats autònomes veïnes, com Aragó i Comunitat Valenciana (assistents sota el paraïgues de la Asociación A.R.T.E.), amb activitat musical i comercial al territori.


Novetats de la III edició

Després de dues edicions, el ProArc continua amb la seva aposta per materialitzar els objectius de la descentralització cultural, potenciant la contractació artística a la província de Lleida i generant activitat econòmica en el territori i oportunitats de negoci pels artistes, les empreses del sector i tota la seva cadena de valor.


Gràcies a l’èxit d’aquesta jornada els anys anteriors, enguany es repetirà, però amb una novetat molt destacada: durant l’aperitiu professional es realitzaran tres showcases de talents lleidatans: “ESTRATS x ARC: Sons de Ponent en Viu”.


Aquesta exhibició, dirigida al públic professional assistent, s’organitza conjuntament amb l’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Segrià, “Jove_Segrià i s’emmarca en la seva iniciativa “ESTRATS - SONS DE PONENT”, de promoció del talent musical de Ponent amb l’objectiu d’afavorir la contractació de grups locals.


Aquesta jornada, per tant, juntament amb la celebració dels Premis ARC, suposarà un punt de trobada entre artistes, professionals, mitjans de comunicació, entitats, patrocinadors, institucions públiques, empreses i artistes locals de Lleida que donen vida a la música del nostre territori.


Per qualsevol consulta i dubte respecte el ProARC o els Premis ARC, us podeu adreçar al telèfon 872 043 307 o al correu electrònic associacio@arcatalunya.cat

_______________________________________

  

Comentarios


bottom of page